Приготування і подавання страв і гарнірів з смажених і тушкованих овочів

👉Виробниче навчання – це початковий старт наших учнів для здобуття перших професійних навиків. Здобувачі освіти першого курсу з професії “Кухар; кондитер” під керівництвом майстра виробничого навчання Вальчук Н.З. освоїли практичні навики з теми: ” Приготування і подавання страв і гарнірів з смажених і тушкованих овочів”.👍

Класним керівником Оленою РУДІК було проведено годину спілкування на тему: “1142 дні незламності; 1142 дні болю; 1142 дні сліз; 1142 дні втрат”.

Класним керівником Людмилою САВЧУК у приміщенні бібліотеки було проведено виховну годину на тему : “Хронологія російсько-української війни”.

Героїчний спротив України проти російських загарбників триває, але наш бойовий дух залишається на висоті! Майстром виробничого навчання Наталією ВАЛЬЧУК був проведений виховний захід на тему: “Війна що змінила кожного”.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x