Приготування страв і гарнірів із запечених овочів

Мистецтво приготування їжі є одним з найважливіших в історії людства. Уміння смачно готувати вимагає багато досвіду і знань, саме тому наші першокурсники під керівництвом майстра виробничого навчання Ільчук І. К. закріпили практичні навики з теми: ” Приготування і подавання страв і гарнірів із запечених овочів”.

Класним керівником Оленою РУДІК було проведено годину спілкування на тему: “1142 дні незламності; 1142 дні болю; 1142 дні сліз; 1142 дні втрат”.

Класним керівником Людмилою САВЧУК у приміщенні бібліотеки було проведено виховну годину на тему : “Хронологія російсько-української війни”.

Героїчний спротив України проти російських загарбників триває, але наш бойовий дух залишається на висоті! Майстром виробничого навчання Наталією ВАЛЬЧУК був проведений виховний захід на тему: “Війна що змінила кожного”.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x