” Приготування пиріжків з різними начинками.”

Професію кондитера часто порівнюють з працею художника. І це дійсно так, це вміння творчо поєднувати смак, запах і форму. Кондитерські вироби гарно оздоблені і, звичайно, смачні та поживні. Група кондитерів 3 курсу під керівництвом майстра виробничого навчання Стернійчук М.Р. практично закріпила навики з приготування дріжджового тіста, а саме: ” Приготування пиріжків з різними начинками.”

Класним керівником Оленою РУДІК було проведено годину спілкування на тему: “1142 дні незламності; 1142 дні болю; 1142 дні сліз; 1142 дні втрат”.

Класним керівником Людмилою САВЧУК у приміщенні бібліотеки було проведено виховну годину на тему : “Хронологія російсько-української війни”.

Героїчний спротив України проти російських загарбників триває, але наш бойовий дух залишається на висоті! Майстром виробничого навчання Наталією ВАЛЬЧУК був проведений виховний захід на тему: “Війна що змінила кожного”.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x