Кулінарія – мистецтво приготування їжі

Холодні закуски, салати – це страви, які впершу чергу ” їдяться очима”, а лише потім споживач оцінює смакові властивості. Назва салату залежить від його складників, це наприклад: “Гавайський”, тому що в ньому присутній ананас, “Крабовий”- містить крабові палички та ін..

Наші здобувачі освіти під керівництвом майстра в/н Світлани Вовк розкрили свої здібності у приготуванні салатів та холодних закусок.

На базі Лановецької філії ДНЗ “Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою” з 24 червня по 26 червня проводилися курси з підвищення кваліфікації кухарів закладів дошкільної освіти Лановецької та Борсуківської територіальних громад. Навчання здійснювалося під керівництвом досвідченого фахівця, майстра – тренера “агента змін” реформи шкільного харчування – Світлани Вовк. Вона з великим задоволенням […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x