Кулінарія – мистецтво приготування їжі

Холодні закуски, салати – це страви, які впершу чергу ” їдяться очима”, а лише потім споживач оцінює смакові властивості. Назва салату залежить від його складників, це наприклад: “Гавайський”, тому що в ньому присутній ананас, “Крабовий”- містить крабові палички та ін..

Наші здобувачі освіти під керівництвом майстра в/н Світлани Вовк розкрили свої здібності у приготуванні салатів та холодних закусок.

День здоров’я

До дня здоров’я викладач Олег МУЛИК провів заохочувальний захід по удосконаленню рухових навичок для розвитку спритності та швидкісних якостей. Були змагання із стрибків на скакалці, а також човникового бігу.

В навчальному закладі майстри в/н Світлана Вовк та Михайло Мазур провели інформаційно – просвітницьку год. на тему: “Чорнобильська катастрофа – це випадковість чи закономірність, до якої призвела випадкова закономірність”. В заході взяли участь працівники нашого навчального закладу Микола Степанович Березюк та Михайло Іванович Мазур – ліквідатори наслідків на ЧАЕС 1 категорії. Цього року ми задалися […]

Класним керівником Оленою РУДІК було проведено годину спілкування на тему: “1142 дні незламності; 1142 дні болю; 1142 дні сліз; 1142 дні втрат”.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x