Приготування і подавання страв і гарнірів з смажених і тушкованих овочів

👉Виробниче навчання – це початковий старт наших учнів для здобуття перших професійних навиків. Здобувачі освіти першого курсу з професії “Кухар; кондитер” під керівництвом майстра виробничого навчання Вальчук Н.З. освоїли практичні навики з теми: ” Приготування і подавання страв і гарнірів з смажених і тушкованих овочів”.👍

На базі Лановецької філії ДНЗ “Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою” з 24 червня по 26 червня проводилися курси з підвищення кваліфікації кухарів закладів дошкільної освіти Лановецької та Борсуківської територіальних громад. Навчання здійснювалося під керівництвом досвідченого фахівця, майстра – тренера “агента змін” реформи шкільного харчування – Світлани Вовк. Вона з великим задоволенням […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x