Приготування і подавання страв і гарнірів з смажених і тушкованих овочів

👉Виробниче навчання – це початковий старт наших учнів для здобуття перших професійних навиків. Здобувачі освіти першого курсу з професії “Кухар; кондитер” під керівництвом майстра виробничого навчання Вальчук Н.З. освоїли практичні навики з теми: ” Приготування і подавання страв і гарнірів з смажених і тушкованих овочів”.👍

У рамках Європейського та Всесвітнього #Тижня_імунізації фахівцями Тернопільський обласний центр контролю та профілактики хвороб було проведено інформативний захід для здобувачів професійно-технічної освіти. Темою зустрічі стала профілактика інфекційних хвороб та важливість вакцинації для збереження здоров’я і формування безпечного майбутнього. Педагоги та учні дізналися про роль імунізації в боротьбі з небезпечними захворюваннями, актуальні дані щодо щеплень і […]

Інтелектуальна гра-вікторина на тему: “Крок за кроком до здоров’я”. Саме ця тема була порушена практичним психологом Надією ПИЛИПОНЧУК із здобувачами освіти навчального закладу. Перегляд презентації та вікторини сприяли кращому розумінню звернути увагу на своє здоров’я та виховувати бажання вести здоровий спосіб життя.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x