Приготування фаршированої риби

Риба має особливе місце в українській кухні, про це свідчить різноманіття повноцінних страв приготовлених з неї. На уроці виробничого навчання учні нашого навчального закладу під керівництвом майстра виробничого навчання Наталії Вальчук показали своє вміння в приготуванні фаршированої риби.

На базі Лановецької філії ДНЗ “Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою” з 24 червня по 26 червня проводилися курси з підвищення кваліфікації кухарів закладів дошкільної освіти Лановецької та Борсуківської територіальних громад. Навчання здійснювалося під керівництвом досвідченого фахівця, майстра – тренера “агента змін” реформи шкільного харчування – Світлани Вовк. Вона з великим задоволенням […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x