Приготування страв і гарнірів із запечених овочів

Мистецтво приготування їжі є одним з найважливіших в історії людства. Уміння смачно готувати вимагає багато досвіду і знань, саме тому наші першокурсники під керівництвом майстра виробничого навчання Ільчук І. К. закріпили практичні навики з теми: ” Приготування і подавання страв і гарнірів із запечених овочів”.

У нашому закладі відбулося спортивно-мистецьке свято «Нащадки славних козаків»! Попри похмуру погоду, гарний настрій і козацький дух панували протягом усього заходу. Здобувачі освіти змагалися з працівниками закладу освіти у спритності, силі та кмітливості, демонструючи командний дух і справжню козацьку завзятість. Переможці отримали цінні подарунки , а на завершення всіх присутніх пригостили смачними козацькими стравами, які […]

До Дня пам’яті захисників України здобувачі освіти нашого навчального закладу віддали шану воїнам, які полягли в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави.

“ Бібліотека – дім мудрості, аптека для душі “. Саме така атмосфера панує у бібліотеці Лановецької філії. До Дня бібліотечних працівників бібліотекар Людмила Савчук організувала літературну хвилинку ” Бібліотека – затишний дім для зустрічі з книгою”.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x