” Приготування пиріжків з різними начинками.”

Професію кондитера часто порівнюють з працею художника. І це дійсно так, це вміння творчо поєднувати смак, запах і форму. Кондитерські вироби гарно оздоблені і, звичайно, смачні та поживні. Група кондитерів 3 курсу під керівництвом майстра виробничого навчання Стернійчук М.Р. практично закріпила навики з приготування дріжджового тіста, а саме: ” Приготування пиріжків з різними начинками.”

На базі Лановецької філії ДНЗ “Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою” з 24 червня по 26 червня проводилися курси з підвищення кваліфікації кухарів закладів дошкільної освіти Лановецької та Борсуківської територіальних громад. Навчання здійснювалося під керівництвом досвідченого фахівця, майстра – тренера “агента змін” реформи шкільного харчування – Світлани Вовк. Вона з великим задоволенням […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x