Кулінарія – мистецтво приготування їжі

Холодні закуски, салати – це страви, які впершу чергу ” їдяться очима”, а лише потім споживач оцінює смакові властивості. Назва салату залежить від його складників, це наприклад: “Гавайський”, тому що в ньому присутній ананас, “Крабовий”- містить крабові палички та ін..

Наші здобувачі освіти під керівництвом майстра в/н Світлани Вовк розкрили свої здібності у приготуванні салатів та холодних закусок.

У нашому закладі відбулося спортивно-мистецьке свято «Нащадки славних козаків»! Попри похмуру погоду, гарний настрій і козацький дух панували протягом усього заходу. Здобувачі освіти змагалися з працівниками закладу освіти у спритності, силі та кмітливості, демонструючи командний дух і справжню козацьку завзятість. Переможці отримали цінні подарунки , а на завершення всіх присутніх пригостили смачними козацькими стравами, які […]

До Дня пам’яті захисників України здобувачі освіти нашого навчального закладу віддали шану воїнам, які полягли в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави.

“ Бібліотека – дім мудрості, аптека для душі “. Саме така атмосфера панує у бібліотеці Лановецької філії. До Дня бібліотечних працівників бібліотекар Людмила Савчук організувала літературну хвилинку ” Бібліотека – затишний дім для зустрічі з книгою”.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x