Приготування і подавання страв і гарнірів з смажених і тушкованих овочів

👉Виробниче навчання – це початковий старт наших учнів для здобуття перших професійних навиків. Здобувачі освіти першого курсу з професії “Кухар; кондитер” під керівництвом майстра виробничого навчання Вальчук Н.З. освоїли практичні навики з теми: ” Приготування і подавання страв і гарнірів з смажених і тушкованих овочів”.👍

День здоров’я

До дня здоров’я викладач Олег МУЛИК провів заохочувальний захід по удосконаленню рухових навичок для розвитку спритності та швидкісних якостей. Були змагання із стрибків на скакалці, а також човникового бігу.

В навчальному закладі майстри в/н Світлана Вовк та Михайло Мазур провели інформаційно – просвітницьку год. на тему: “Чорнобильська катастрофа – це випадковість чи закономірність, до якої призвела випадкова закономірність”. В заході взяли участь працівники нашого навчального закладу Микола Степанович Березюк та Михайло Іванович Мазур – ліквідатори наслідків на ЧАЕС 1 категорії. Цього року ми задалися […]

Класним керівником Оленою РУДІК було проведено годину спілкування на тему: “1142 дні незламності; 1142 дні болю; 1142 дні сліз; 1142 дні втрат”.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x